FysioStofberg heeft meerdere vestigingen in Limburg en Noord-Brabant, te weten: in Brunssum, Hoensbroek, Maastricht, Venlo, Gulpen, Sevenum en Hilvarenbeek.
FIT FORE GOLF is een specifiek, gevarieerd kracht- en conditieprogramma, gericht op de moderne golfer die het beste uit zichzelf wil halen.
Via onze site kunt u zich direct aanmelden voor Test & Train. Ga naar het aanmeldformulier via onderstaande knop en vul de gevraagde gegevens in.
Wij bellen u terug op de momenten die u het beste uitkomen. Via onderstaande knop kunt u in het “bel mij terug” formulier uw gegevens invullen.

Test en Train

Bij Stofberg Test & Train kunt u sporten onder deskundige begeleiding en met de meest professionele apparatuur worden getest. Samen met u kijken we welke test(s) het meest geschikt voor u zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de sport die u wilt beoefenen. U hoeft geen topsporter te zijn om de voordelen te ervaren van een inspanningstest. We bieden wetenschappelijk onderbouwde tests aan voor een breed scala aan sporten. (o.a. VIAD Testen, lactaattesten, shuttle run en Coopertest).

Het sporten vindt plaats in een van onze vestigingen of buitenlocaties. Deze vestigingen zijn goed uitgerust met moderne apparatuur en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u verder te helpen. De buitenlocaties zijn dusdanig gekozen dat hier goede en verantwoorde trainingen kunnen worden uitgevoerd.